jQuery Slider

Contact Rapid

Telefon:
Amenajari si intretinere spatii verzi:
0788 318 250 / 0757 015 738 
Sisteme profesionale de irigatii:
0727 995 784 
Email:
romflorart@yahoo.com
contact@romflorart.ro

Sisteme de udare pentru gradini, parcuri

Udarea cu sistemul automat de irigare nu se compara cu udatul manual, indiferent cu cata grija este efectuat. Sistemul automat de irigare ofera o udare uniforma, variata în functie de cerintele plantelor, o cantitate optima de apa pentru fiecare centimetru patrat de teren, în mod omogen si la timpul oportun. Rezultatele se vad imediat (în comparatie cu gradini udate manual care încep sa se degradeze în scurt timp), astfel gazonul irigat automat îsi mentine frumusetea o perioada îndelungata de timp, iar plantele au o dezvoltare si înflorire abundenta.

Dupa masuraturile facute pe teren de care personalul RomflorArt, inginerul (cu o experienta in domeniu de peste 10 ani) va realiza proiectarea sistemului dumneavoastra de udare tinand cont de presiunea si debitul disponibil, de zonele umbrite sau insorite, zonele unde exista curenti de aer puternici si de cerintele vegetatiei existente sau care urmeaza a fi amenajata. Urmeaza apoi devizul estimativ pentru efectuarea lucrarilor, in functie de cerintele clientului (cu automatizare sau fara, senzori umiditate sol, senzori ploaie, inghet, etc). Dupa acceptul dumneavoastra, se pot incepe lucrarile pentru amenajarea sistemului de irigatii: decopertarea gazonului existent (daca este cazul), saparea santurilor (adancime 30-40 cm), montarea sistemului, cablarea programatorului si senzorilor, astuparea santurilor si montarea brazdelor de gazon decopertate, reglarea aspersoarelor si programarea udarilor. 

Ofertim servicii de reproiectare,  intretinere si revizie pentru sistemele de udare deja existente.

Udarea se realizeaza cu aspersoare "pop-up" care ies uda si intra la loc in pamant, tuburi picuratoare si alte corpuri de udare controlate de centrala programabila cu mai multe circuite de udare si senzori ce comanda un grup de robineti electrici. Toate componentele sistemului de irigatii sunt ascunse vederii iar programarea circuitelor se face pe o perioada de pana la un an.

Sistemele de irigatii pot avea componente marci de renume international precum : Hunter, Irritrol, Rain&bird, etc.

Sistemul de udare nu include si pompa de alimentare cu apa sau sistemul de alimentare cu apa format din pompe si rezervoare tampon iar calculatia pentru acestea se va face separat.

Un sistem de udare pentru 1000 mp poate fi instalat in 4 - 6 zile si include refacerea gazonului deteriorat, daca este cazul.

Proiectam sisteme de irigare adaptate pentru fiecare situatie, tinând cont în permanenta de exigentele dumneavoastra.

Pentru o oferta perzonalizata in functie de cerintele dumneavoastra, va asteptam sa ne contactati.