jQuery Slider

Contact Rapid

Telefon:
Amenajari si intretinere spatii verzi:
0788 318 250 / 0757 015 738 
Sisteme profesionale de irigatii:
0727 995 784 
Email:
romflorart@yahoo.com
contact@romflorart.ro

Despre noi

RomflorArt  s-a infiintat in 1999 si a aparut din dorinta de a oferi celor iubitori de natura un sprijin, un suport în creearea unei oaze de liniste fie ca este vorba de amenajarea unei gradini rezidentiale, amenjarea unui parc, amenajarea unui teren de sport sau chiar intretinerea plantelor din birou sau apartament.  Prin toate actiunile sale, RomflorArt militeaza pentru un mediu mai frumos si mai curat si promoveaza importanta protectiei naturii in general.

Intregul grup are o experienta vasta in intretinerea spatiilor verzi exterioare dar si a plantelor de interior, bazata pe ani de experienta in domeniul amenajari gradini.

Pregatiti-va sa fiti invidiati de toti vecinii!

Apeland la noi veti avea intodeauna coltul dumneavoastra de paradis mereu ingrijit si intretinut. Pentru a realiza toate acestea dispunem de echipamente moderne, performante, care permit desfasurarea unei activitati eficiente, dar si o aplicare corecta in ce priveste protejarea mediului ambiant.

Periodic, se realizeaza instruiri in cadrul firmei referitor la procedurile de lucru, la modul de utilizare a noilor produse si a utilajelor.

Intreaga noastra activitate  este orientata spre furnizarea de servicii care sa indeplineasca cerintele clientilor si cerintele de reglementare aplicabile.